Call Us: +47 69 37 57 00

Email Us: firmapost@fjordfisk.com

Fredag 15. mars åpner Fjordkroken for sesongen, så her er det bare å holde av datoen for rykende ferske produkter fra havets meny.

Siden 2002 har Fjordkroken tilbydd sine produkter til både lokale- og tilreisende kunder. Her kan gjestene ta med mat hjem, eller nyte god mat i vår uteservering - gjerne med en kald drikke ved siden av.

 Se egen side for komplett oversikt over alle åpningstider for sesongen 2024.

Velkommen til oss!

Hvor er du som er over 18 år, har arbeidslyst, har fokus på god kundeservice og har lyst på en trivelig sommerjobb?

Det går mot høst og dermed også slutten på årets makrellsesong.


Det varsles i media at man frarådes å spise blåskjell. Vi gjør oppmerksom på at dette kun gjelder blåskjell man plukker selv. Blåskjell fra den profesjonelle næringen er fortsatt trygg å spise, de sjekkes via egne systemer i samarbeid med Mattilsynet. Så dere kan være trygge på at blåskjellene vi selger ikke inneholder algegifter! God «blåskjellsommer» fra oss i Fjordfisk og våre blåskjell-leverandører!

Høsten nærmer seg og i tradisjonens tro - også hummerfisket! "Havets kardinal" er tillatt fisket i perioden 1. oktober til 30. november og krever

Når vindstyrken drar opp i kuling blir det utfordrende å tråle reker og kreps, utstyret henger langt etter båten og dypt ned.