Skriv ut denne siden

Hvalerreka - Et begrep på kvalitet

Vi må langt tilbake i tid, helt tilbake til den gang båtene trålet uten motor og måtte bruke seil. Siden den gang har "Hvalerreka" hatt en enorm betydning for fiskere og alle oss andre som har lært oss å nyte den gode kvaliteten og den fantastiske smaken av ferske, saltkokte reker.

Allerede på båten, etter at fangsten er tatt om bord, begynner den møysommelige prosessen som borger for kvaliteten. Her kommer fiskerens erfaring og stolthet til sin rett. Fjordfisk legger sin sjel i at rekene behandles på beste måte. Disse faktorene gjør "Hvalerreka" til en smaksopplevelse av de sjeldne.

Gjennom absolutt hele året smaker ferske, saltkokte reker fantastisk, både som festmat eller som et enkelt måltid for kosens skyld.

Når solen skinner over svaberg og hav, og du kombinerer nykokt "Hvalerrek" med avkjølende drikke, forstår man hvorfor "Hvalerreka" betyr så veldig mye for så veldig mange.

Rekene du nyter fra Fjordfisk garanteres fisket bærekraftig og i henhold til strenge standarder vedrørende miljø. Derfor bærer rekene "MSC-merket" som garanti for dette. MSC's fiskerisertifiseringsprogram belønner et bærekraftig fiske og fremmer den mest miljøvennlige sjømaten.

Lest 489 ganger Sist redigert torsdag, 20 august 2020 00:31